Klaar voor een uitdaging bij mobilant?

Zoek je een uitdagende job waarin je het verschil kan maken in het leven van mensen met een beperking? Neem dan zeker een kijkje bij de vacatures. Bij mobilant ondersteunen we mensen met een beperking die ervoor kiezen om onafhankelijkte leven. Zij kunnen op onze steun rekenen omdat we het belangrijk vinden dat iedereen kan leven zoals hij of zij wil.

Daarbij zijn we er ook van overtuigd dat wie zich omringd voelt en verbonden met anderen, sterker in zijn schoenen staat. Om dat gevoel bij onze klanten te realiseren, werken wij samen met een platform van partners. De klant kan op dit netwerk beroep doen om zijn doelen en dromen te realiseren. Op die manier hopen we dat de klant verbinding vindt in zijn woonomgeving.

Elke medewerker, van vaste kracht tot vrijwilliger, van mobilant maakt deel uit van dit platform. Talenten zoals ondernemingszin en verbindend werken zijn daarom belangrijke in dit werk. Ook een vooruitstrevende ingesteldheid, enthousiasme en betrokkenheid kunnen rekenen op onze appreciatie. Want in onze middelgrote vzw staan sfeer, collegialiteit en welbevinden centraal. We geven je dan ook graag de kans om initiatief te nemen en we moedigen je aan om jezelf te blijven ontwikkelen.

Daarnaast bieden we je autonomie in de planning van je werk, een mobiliteitsplan op maat, een (elektrische) dienstfiets, een gsm en een laptop die je ook privé kan inzetten en een hospitalisatieverzekering waarbij je gezin voordelig kan aansluiten.

Ben je getriggerd door ons verhaal? Bekijk dan snel onze vacatures!

vacatures | stage | vrijwilligerswerk

Geluk op de werkvloer

Mobilant vindt het welzijn van haar medewerkers belangrijk. Dankzij ons 'jaarplan welbevinden' besteden we elk maand aandacht aan een belangrijk thema. Onze stagiaire Haya maakte er een filmpje over.

Duurzame mobiliteit

‘Tussen twee klanten door fiets ik mijn hoofd leeg. Bij mobilant werken we in een afgebakende regio wat het mogelijk maakt om je per fiets te verplaatsen. Het milieu vaart er wel bij en ik blijf in conditie!’

Mobilant onderschrijft het charter Baanbrekende Werkgever ’21 vanuit de overtuiging dat minder onderweg zijn, hybride werken en je slimmer en groener verplaatsen, de klant, de werknemer en het klimaat ten goede komen. Meer weten? www.baanbrekendewerkgever.be

Mobiliteitsplan mobilant

Benieuwd naar de cultuur binnen mobilant?

Je verneemt er alles over in dit CULTUURBOEK.

Benieuwd naar de waarden van mobilant?

Bekijk dit filmpje