Word jij een helpende hand bij mobilant?

Zoek je een uitdagende job waarin je het verschil kan maken in het leven van mensen met een beperking?

Mobilant zoekt vooral medewerkers die goesting hebben om onze klanten hun dromen te helpen realiseren. Onze klanten willen een leven met autonomie, maar hebben op bepaalde domeinen wat ondersteuning nodig.

Talenten zoals ondernemingszin en verbindend werken zijn belangrijk in dit werk. Ook een vooruitstrevende ingesteldheid, enthousiasme en betrokkenheid kunnen rekenen op onze appreciatie. Want in onze middelgrote vzw staan sfeer, collegialiteit en welbevinden centraal. We geven je dan ook graag de kans om initiatief te nemen en we moedigen je aan om jezelf te blijven ontwikkelen.

Daarnaast bieden we je autonomie in de planning van je werk, een mobiliteitsplan op maat, een (elektrische) dienstfiets, een gsm en een laptop die je ook privé kan inzetten en een hospitalisatieverzekering waarbij je gezin voordelig kan aansluiten.

 

Onze vacatures:

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures:

Je kan ook altijd spontaan solliciteren, dan nemen we je op in onze werfreserve. Verstuur je gemotiveerd schrijven + CV naar hr@mobilant.be.

Functieomschrijving begeleider

Onze stageplaatsen:

Wij bieden doorlopend stageplaatsen aan voor volgende functies:

* Begeleider: vooral voor studenten uit de richting orthopedagogie of maatschappelijk assistent

* Onthaalbediende: vooral voor studenten die later in een onthaalfunctie willen werken

* Medewerker klantendienst: vooral voor studenten uit de richting sociaal of maatschappelijk werk die naast klantencontact ook administratief werk willen doen.

* Marketingmedewerker: voor richtingen in de communicatie, marketing, ...

Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats? Verstuur je gemotiveerd schrijven + CV naar hr@mobilant.be.

Vrijwilligerswerk:

Wil jij je op regelmatige tijdstippen vrijwillig inzetten voor één of meer van onze klanten of voor één van onze partnerorganisaties?

Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers die graag iets willen betekenen in onze klanten hun leven. Denk bijvoorbeeld aan een helpende hand, een luisterend oor, samen ergens je schouders onder zetten of gewoon iets leuks doen.

Heb je zin in vrijwilligerswerk bij mobilant? Neem contact op met hr@mobilant.be.

Lees ook de Informatienota voor vrijwilligers.

Geluk op de werkvloer

Mobilant vindt het welzijn van haar medewerkers belangrijk. Dankzij ons 'jaarplan welbevinden' besteden we elk maand aandacht aan een belangrijk thema. Onze stagiaire Haya maakte er een filmpje over.

Duurzame mobiliteit

‘Tussen twee klanten door fiets ik mijn hoofd leeg. Bij mobilant werken we in een afgebakende regio wat het mogelijk maakt om je per fiets te verplaatsen. Het milieu vaart er wel bij en ik blijf in conditie!’

Mobilant onderschrijft het charter Baanbrekende Werkgever ’21 vanuit de overtuiging dat minder onderweg zijn, hybride werken en je slimmer en groener verplaatsen, de klant, de werknemer en het klimaat ten goede komen. Meer weten? www.baanbrekendewerkgever.be

Mobiliteitsplan mobilant

Benieuwd naar de cultuur binnen mobilant?

Je verneemt er alles over in dit CULTUURBOEK.

Benieuwd naar de waarden van mobilant?

Bekijk dit filmpje