Jimmy

Hallo, ik ben Jimmy.

Toen Flapuit 17 jaar geleden nieuwe leden zocht, heb ik mij kandidaat gesteld. Ik had wat vrije tijd en wou iets leuks doen voor de klanten van mobilant. Sindsdien heeft Flapuit mijn niet meer losgelaten.

Samen met Veerle en een coach van mobilant bereid ik de maandelijkse vergaderingen voor. We maken de agenda op en verdelen de taken. Het voelt fantastisch om met een groep hetzelfde doel na te streven. We willen iets betekenen voor alle mensen binnen mobilant. Dat maakt de groep sterker en mezelf ook.

Dankzij mijn deelname aan de Flapuit ben ik wie ik nu ben. Ik ben gegroeid en leerde opkomen voor mezelf. Al vroeger droomde ik ervan om gezellige bijeenkomsten te organiseren voor de klanten. Samen met de Flapuit leden kan ik die droom realiseren.

Heb je vragen of ideeën? flapuit@mobilant.be

Veerle

Hallo, ik ben Veerle.

Toen ze nieuwe leden zochten voor Flapuit heb ik niet geaarzeld. Ik vind het leuk om na te denken over alles wat ik wil veranderen. Ik ben kritisch en ik hou van een uitdaging.

Samen met Jimmy bereid ik de vergaderingen voor. Daarnaast werk ik mee aan de Flapuit facebookgroep waarmee we klanten met elkaar in contact willen brengen. We hebben al wat verwezenlijkt: de infosessies 2020, een flaparty en wat we nooit hadden verwacht, minister Van Deurzen heeft geantwoord op onze brief over de veel te moeilijke woorden die het VAPH gebruikt.

Je merkt het, ideeën genoeg. Persoonlijk vind ik de weg naar het realiseren van een idee het leukst: samenkomen, samen denken en samen uitwerken.

Mijn grote droom in het leven is dat mensen met en zonder beperking hand in hand gaan zonder oordelen of vooroordelen. Daar ga ik voor !

Heb je vragen of ideeën ? flapuit@mobilant.be

Dirk

Hallo, ik ben Dirk. Ik ben al vanf het begin bij Flapuit.

Flapuit is een spreekbuis voor de klanten en daar werk ik graag aan mee. Ik luister naar wat de mensen willen en neem dat mee naar Flapuit. Omgekeerd, door Flapuit blijf ik op de hoogte van de veranderingen bij mobilant en het VAPH. Zo kan ik de mensen beter uitleg geven als ze vragen hebben.

Wat ik interessant vind aan Flapuit is dat ik er andere meningen hoor en dat we samen nadenken over hoe we iets willen aanpakken. We hebben best al wel wat bereikt. Nu onderzoeken we wat we in de toekomst kunnen betekenen voor de klanten. Daarin vind ik samenhorigheid heel belangrijk. Ik wil activiteiten organiseren om de mensen terug samen te brengen.

Mobilant is één grote familie en die familie wil ik samenhouden.

Heb je vragen of ideeën ? flapuit@mobilant.be

Heidi

Hallo, ik ben Heidi.

Ik woon samen met mijn twee zussen. Via mijn begeleidster ben ik bij Flapuit gekomen.

Ik ben al lang bij Flapuit en vind het heel interessant. Vroeger was ik stil in de groep maar nu durf ik mijn gedacht zeggen.

Ik geniet van de vriendschap in de groep en hoop dat Flapuit nog lang mag blijven bestaan.

Heb je vragen of ideeën? flapuit@mobilant.be

Tonny

Hallo, ik ben Tonny.

Ik ben er een tijdje tussenuit geweest, maar nu ben ik weer lid van Flapuit. Er is heel wat veranderd in mobilant en daar wou ik meer over weten. Mensen vragen me vaak waarom er geen activiteiten meer zijn zoals vroeger. Dus dacht ik, ik ga terug, dan kan ik daar mee mijn schouders onder zetten.

Het is gezellig om samen te komen met mensen, de veranderingen en de visie te bespreken en om iets te organiseren zoals bv. de regiovergaderingen die we plannen.

Ik hoop dat we nog heel ver kunnen geraken met Flapuit. Misschien worden we wel ooit een zelfstandige vzw, wie weet ? Maar we zullen ook altijd nog een beetje verbonden blijven met mobilant, dat is het beste. | Heb je vragen of ideeën ? Mail ons: flapuit@mobilant.be