Psychosociale ondersteuning met therapiehond | Animate

Een hond is een mooie spiegel en levert boeiende gespreksstof op.

Je voert samen met Odin kleine opdrachten uit, waarna we reflecteren over je interactie en reactie. Zo wordt je je meer bewust van je handelen.

Wil je werken aan je weerbaarheid, zelfbeeld of en non-verbale communicatie? Vraag je je af hoe je kan omgaan met boosheid of ervoor zorgen dat andere je begrijpen? Ook met vagere uitspraken als ‘ik voel me niet lekker in mijn vel’ of ‘ik heb het moeilijk om vrienden te maken’, kan ik aan de slag.

Het belangrijkste is je een leervraag heeft en bereid bent om daar samen met Odin aan te werken. Wie bang is voor honden, is bij ons niet aan het juiste adres. Hiervoor is Odin een te grote mensenvriend.

De trainingen gaan door op de zorgboerderij van Dores, Begijnenbossen 88 in Rumst.

Contact: alexandra.animate@telenet.be

Volg Odin op op Instagram: therapyodin